free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

5-1 η UNION EUROBANK στην πρεμιέρα με το Φυσικό Αέριο

Εκπληκτική και άνετη πρεμιέρα πραγματοποίησε η ποδοσφαιρική ομάδα της UNION EUROBANK στο Εργασιακό Πρωτάθλημα της ΕΣΕΑ.

Το συγκρότημα επιτυχημένου κόουτς Γιώργου Αναγνωστόπουλου νίκησε στο γήπεδο Ταύρου Β’-Χ. Παυλίδης το Φυσικό Αέριο με σκορ 5-1.

Οι νικητές με άψογη κυκλοφορία της μπάλας και καθολική κατοχή της μπάλας “καθάρισαν” από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το ματς αφού προηγήθηκαν με 4-0.

Όλα τα γκολ της UNION EUROBANK προήλθαν από έξοχους συνδυασμούς.

Στο 12′ ο Παπαδόπουλος με εκπληκτικό τρόπο το 1-0, στο 24′ ο Ακπαρίδης το 2-0, στο 25′ ο Βαρβέρης το 3-0, στο 44′ ο Ντρένοβα το 4-0, στο 55′ ο Τζορμπατζούδης μείωσε σε 4-1, ενώ 88′ ο Σαχινίδης από ασίστ του Στέφανου Ίσσα έγραψε το τελικό 5-1. Στο 90′ ο Πανουτσόπουλος του Φυσικού Αερίου εκτέλεσε πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Γ. Σύρος, Β. Θεοδωρίδης, Α. Καλοπίσης. Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Χολέβας και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Θεοδουλίδης.

UNION EUROBANK (Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Δημητρίτσης, Χουζούρης, Μαντέλος, Λιόλιος, Χωριανόπουλος, Ακπαρίδης, Σαχινίδης, Ντρένοβα, Βαρβέρης, Παπαδόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπαντούνας, Παπατσούτσος, Μητρογιάννης, Μίχος, Σπέντζος, Ίσσα, Κακιούζης.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (Γιώργος Τζιωτακης): Αθανασόπουλος, Αντωνίου, Καϊσης, Κοσμαδάκης, Κούτρας, Μαστοράκης, Πανουτσόπουλος, Πρισιμιτζής, Στρατάκης, Τζορμπατζούδης, Νεοχωρίτης ενώ έπαιξαν επίσης οι Ανδρίκου, Γεωργουσόπουλος, Καλύβσς, Κυρίου, Σγουρίδης, Τζιωτάκης, Τριανταφύλλου.

Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος και ο γκολκίπερ της νικήτριας ομάδας Βαγγέλης Καραγιώργος μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr ανέφεραν ότι είναι πολύ σημαντικό το στοιχείο ότι η ομάδα τους ξεκίνησε νικηφόρα και με ποιοτικό ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα.

Related posts

Άλλα κόλπα και μαγεία η ποδοσφαιρική ομάδα του Union Eurobank στο 3-1 με ROMA

admin

Προσφυγικό Δίκτυο – Union Eurobank 1-2

Ρένος Γιαμπουράς

Άτυχη η UNION EUROBANK στον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ

Abola Team 3