Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Την κατάκτηση του τίτλου «έδειξε» ο διοικητικός ηγέτης του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης, αναφερόμενος στην κρίσιμη τελική ευθεία. 

 

 

 

 

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να ολοκληρώσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις φετινές επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αντιμετωπίζουν στον ΠΟΨ τις τέσσερις εναπομείνασες «στροφές» του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.  

Η επιστροφή στις προπονήσεις μετά την πάροδο της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, βρήκε τους παίκτες και τον τεχνικό Βασίλη Παπαδόπουλο αποφασισμένους να τα δώσουν όλα για τέσσερις νίεκς στα ισάριθμα ματς που απομένουν, ώστε να κατακτηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή.

 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν όλς τα ματς είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη:

 

«Επιστρέψαμε στις προπονήσεις μετά την πάροδο των εορτών του Πάσχα, με ξεκάθαρο στόχο να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό φίνις στο πρωτάθλημα. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε να πτύχουμε ισάριθμες νίκες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στο Μαρούσι. Δεν αρκούμαστε μόνο με την επερχόμενη επάνοδο, αλλά θέλουμε να στφθούμε πρωταθλητές και αυτό θα το επιδώξουμε όλες μας τις δυνάμεις»

 

Στα θετικά για τον τεχνικό Βασίλη Παπαδόπουλο συγκαταλέγεται η έλελιψη αγωνισιτκών προβλημάτων.

 

  

 

Κατηγορία Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της παραμονής στην Β’ Κατηγορία, παρουσιάζονται άπαντες στην Ανθούπολη. 

Τη στιγμή, όπου απομένουν έξι καθοριστικές «στροφές» μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, άπαντες στο σωματείο των δυτικών προαστίων φέρονται να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο, ώστε να εκπληρώσουν τον αντικειμενικό τους στόχο

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Θανάση Ψύλλια 

«Η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο, όσο και καθοριστικό παιχνίδι, στο οποίο θα κληθούμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εδώ που βρισκόμαστε είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε το κάθε ματς σαν να είναι τελικός.

 

Με σοβαρότητα και ιδιαίτερη προσήλωση θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την παραμονή»

 

 

 

 

Κατηγορία 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το στίγμα του για την επόμενη απαιτητική σεζόν, έδωσε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

 

 

Την στιγμή, όπου μετράμε ήδη αντίστροφα για την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, στην Αγία Ελεούσα ήδη στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, προσβλέποντας στην δημιουργία μία πανίσχυρης ομάδας, που θα θέσει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

 

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Τάκης Γιαννόπουλος  στις δηλώσεις που παραχώρησε, μετέφερε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στην δημοφιλή ομάδα, με το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο:

 

«Την στιγμή, όπου επιστρέψαμε στις προπονήσεις μετά την πάροδο των εορτών του Πάσχα, ανυπομονούμε ήδη να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Υποστήκαμε μεγάλο Γολγοθά φέτος, αλλά τουλάχιστον θεωρώ ότι η φετινή σεζόν και κυρίως όλες οι πτυχές που ζήσαμε, θα μας βοηθήσουν, ώστε να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν . Στα έξι παιχνίδια που απομένουν, θα παλέψουμε για μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη παρουσία . Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε να βάζουμε μπετόν με το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο»

 

 

Κατηγορία 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του ο αγώνας με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος. 

 

 

 

 

Στη λήθη του παρελθόντος περνάει για τους ποδοσφαιριστές του Αθηναϊκού η ξεκούραση των εορτών του Πάσχα. 

Άπαντες πλέον επιστρέφουν στην δουλειά με όρεξη και με ξεκάθαρο στόχο να οριστικοποιήσουν τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής στον πρώτο ιδιαίτερα  ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ σ’ αυτές τις εναπομείνασες τέσσερις στροφές του «μαραθωνίου» 

Ο προσεχής αντίπαλος για τους «Λόρδους» είναι ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Θρίαμβος Χαιδαρίου. Μία ομάδα ιδιαίτερα γνώριμη για τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο, αφού την είχε υπηρετήσει τις περιόδους 2014-15 αι 201516.

Με τον επιτυχημένο τεχνικό να δίνει το δικό του στίγμα:

 «Επιστρέφουμε στην δουλειά με ξεκάθαρο στόχο να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο πολύ δύσκολο, όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Μία αναμέτρηση πολύ σημαντική για εμάς , ΄πως φυσιά είναι κι όσες που ακολουθούν, αφού απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση το πρωταθλήματος 

 

 

Κατηγορία 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τις προτεραιότητές του για το μέλλον ανέλυσε ο τεχνικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλης Σκαλτσάς.

 

 

 

 

Την στιγμή, όπου στην Αναγέννηση Πετρούπολης παλεύουν για την εξασφάλιση της πολυπόθητης παραμονής στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, παράλληλα θέτουν ως στόχο και την δημιουργία ενός υγιούς συνόλου, που θα απαρτίζεται από γηγενείς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές

 

Χαρακτηριστικές των προθέσεων όλων, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού  ηγέτη Βασίλη Σκαλτσά:

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία υγιέστατη και νεανική ομάδα, η οποία θα απαρτίζεται από γηγενείς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστέ,ς που θα έχουν ως στόχο να διεδκικήσουν ένα καλύτερο μέλλον αγωνιζόμενοι στην ομάδα μας,. Επίσης, θα επιδιώξουμε να στελεχώσουμε την ομάδα με τέσσερις – πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν όλα τα εχέγγυα να οδηγήσουν την ομάδα. Όσον αφορά την υπόθεση παραμονή θα επιδιώξουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, μέχρι το τέλος. Η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. Θα πάμε να παλέψουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα»

 

 

 

 

 

Κατηγορία 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Αίμο Πετρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

 

   

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για την Κοψαχείλα η επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αίμο Πετρούπολης. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού του Πάσχα έδωσε τη δυνατότητα το νεναικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων να ... ηρεμήσει, να χαλαρώσει και κυρίως να διαγνώσει τις όποιες αδυναμίες έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα. 

Ο τεχνικός ηγέτης του σωματείου Αντώνης Κουφογιαννάκης, έσπευσε με δηλώσεις του να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, όσον αφορά την επερχόμενη πρόκληση που περιμένει την ομάδα του: 

«Στο παιχνίδι με τον Αίμο Πετρούπολης παίζουμε κυριολεκτικά το τελευταίο μας χαρτί όσον αφορά την υπόθεση – άνοδος. Η εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνισιτκής από την Άμιλλα Περιστερίου ήταν πολύ οδυνηρή για την ομάδα μας, αφού μας έφερε πίσω στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων και πλέον μόνο με νίκη θα διατηρήσουμε ολοζώντανες τις ελπίδες μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα τις ημέρες που απομένουν, με ξεκάθαρο στόχο να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατόν» 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σταύρου Γκιόλα, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα, που τον ταλαιπώρησε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η αγωνιστική δράση καλά κρατεί για την ομάδα των Παλαιμάχων του Ρουφ που πήρε φόρα και δεν σταματάει.

Κατηγορία A' ΑΘΗΝΩΝ

 

Για τη Σοφία Βεργκάρα δε χρειάζονται συστάσεις.

Κατηγορία HOT NEWS

Το στίγμα του για την καθοριστική τελική ευθεία έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.  

 

 

 

 

Με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά, αλλα΄και με ακλόνητη την πίστη για μία θετική πορεία σε αυτές τις τέσσερις τελευταίες «τροφές» του «μαραθωνίου» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πανερυθραϊκού

 

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του συλλόγου της Νέας Ερυθραίας έχει επικεντρωθεί στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ισχυρό και μαχητικό Χολαργό, με τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Τσιμπάκη να επισημαίνει τα εξής:

 

«Επιστρέψαμε στις προπονήσεις μετά το ρεπό του Πάσχα. Αυτές τις ημέρες είχαμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να καθαρίσιε το μυαλό μας και κυρίως να αντλήσουμε δυνάμεις προσβλέποντας στην καλύτερη δυαντή πορεία σε αυτές τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πωταθλήματος. Αποσκοπούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν, αρχής γενομενης από την αναμέτρηση με τον Χολαργό. Ένα παιχνίδι, το οποίο συγκεντρώνει υψηλό βαθμό δυσκολίας, αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που δείχνει πολύ ανταγωνιστική φέτος και είναι από τις πλέον ποιοτικές του ομίλου μας»

 

Στα ευχάριστα για τον Αντώνη Τσιμπάκη συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

 

Κατηγορία 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  1. Ροή
  2. Δημοφιλή
  3. Τάσεις

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« Απρίλιος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

YOUTUBE CHANNEL ABOLA

FACEBOOK PAGE ABOLA