free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

6ος όμιλος: Τί έχουν κάνει οι Κυκλαδίτικες ομάδες-Η βαθμολογία

Δύο ομάδες εκπροσωπούν τις Κυκλάδες στη Γ’ Εθνική το 2020/21.

Φυσικά μιλάμε για τον Πανναξιακό και τη νεοσύστατη Α.Ε. Μυκόνου η οποία προήλθε από την ένωση του Α.Ο. Μυκόνου και των Άνω Μερά.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στον 6ο όμιλο, μαζί με Ηλιούπολη, Πανιώνιο, Χαραυγιακό, Εθνικό, Προοδευτική, Αήττητο Σπάτων, Φωστήρα,  Μαρκό, Μοσχάτο.

Στο συγκεκριμένο όμιλο έχουν πραγματοποιηθεί τρεις αγωνιστικές, με την ομάδα της Νάξου να είναι 7η στο βαθμολογικό πίνακα με 3 βαθμούς και τη Μύκονο να είναι 10η, με έναν μόλις βαθμό. Το σύνολο του Χρήστου Πελέκη, μετράει μια νίκη και δύο ήττες, έχοντας τρία γκολ υπέρ και έξι κατά. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο, όπου γνώρισε την ήττα με 4-1. Στη συνέχεια, υποδέχθηκε τον Χαραυγιακό, όπου  δεν μπόρεσε να αποσπάσει βαθμό και ηττήθηκε με 0-2, ενώ για την 3η και τελευταία αγωνιστική πριν το lockdown, κέρδισε εκτός έδρας το Μαρκό με σκορ 2-0!

Όσον αφορά το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου (μίλησε νωρίτερα σήμερα) έχει μια ισοπαλία, δύο ήττες, δύο γκολ υπέρ και τέσσερα κατά. Στην έναρξη του πρωταθλήματος, ηττήθηκε από το Χαραυγιακό με 2-0 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ήρθε ισόπαλη 0-0 με το Μαρκό στη Μύκονο και τέλος για την 3η αγωνιστική ταξίδεψε στην Ηλιούπολη όπου γνώρισε ήττα με σκορ 2-1.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

Πηγή: santorinisport.gr

Related posts

«Σε καλό κλίμα» η συνάντηση Παλαιόχωρας και Πλατανιά

Abola Team 2

Παρελθόν από τον Ερμή Αμυνταίου ο Σιαπανίδης!

Abola Team 2

Αιολικός: Λήξη της συνεργασίας με τον Νταφόπουλο

Γιώργος Ανανίδας