Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ABOLA ΜΕ ΜΠΑΛΑ" ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 7-8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 02:30, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 01:30 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 06:30.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο η νέα ΠΑΕ Απόλλων Πόντου!

Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 17:08

Εγκρίθηκε με σχετική απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης η  σύσταση της νέας  ΠΑΕ  «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ», με έδρα την Καλαμαριά.

Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, οπότε αυτό που απομένει είναι η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Το θέμα χειρίστηκε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, που δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από  το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εκδόθηκε σχετική απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η σύσταση της Ποδοσφαιρικής  Ανώνυμης  Εταιρείας  ( Π.Α.Ε.) και η  επωνυμία είναι η εξής: «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ «Ο  ΑΠΟΛΛΩΝ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και  με  διακριτικό  τίτλο: «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ Π.Α.Ε.», με  έδρα  την  Καλαμαριά  Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, «η έκδοση της απόφασης αυτής έγινε σε χρόνο ρεκόρ, δεδομένου ότι η σχετική αίτηση  για  την  σύσταση  της  Π.Α.Ε.,  συνοδευόμενη από τα  προβλεπόμενα  από  τον  Νόμο  δικαιολογητικά  και  έγγραφα  υποβλήθηκε στο Υπουργείο την Πέμπτη 27 Ιουλίου. Η απόφαση για τη νέα ΠΑΕ εκδόθηκε σε λιγότερο από μια εβδομάδα και στο  γεγονός αυτό συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό ο πλήρης φάκελος ο  οποίος υποβλήθηκε με αποτέλεσμα να  μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα». Και ο δικηγόρος της ΠΑΕ συμπληρώνει πως: «Από τη στιγμή που η νέα ΠΑΕ «ΑΠΟΛΛΩΝ  ΠΟΝΤΟΥ»  είναι πλέον  γεγονός , έχουν ήδη  ξεκινήσει  όλες οι διαδικασίες για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου αυτής. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες», ολοκλήρωσε ο κ. Χατζηιωάννου.

Πηγή: metrosport

Abola.gr - Team

Στείλτε μας το ρεπορτάζ της ομάδας σας, στα e-mail:

info.abolagr@gmail.com

info@abola.gr

palai1974@gmail.com  |  kafotis@yahoo.gr

Περισσότερες δηλώσεις παικτών - προπονητών - προέδρων - παραγόντων αλλά και φάσεις - γκολ των αγώνων, μέσα από την κάμερα του Abola.gr, θα βρείτε στο κανάλι μας "Abola Sport" στο Youtube.

Γίνετε και εσείς συνδρομητές μας (εγγραφή - subscribe), για να μη χάνετε καμία ανάρτηση από την αγαπημένη σας ομάδα και όχι μόνο!

 

Άμεση επικοινωνία, για να βιντεοσκοπήσουμε και τη δική σας ομάδα:

⚽ 6976 697 103 - Ρένος Γιαμπουράς 

  1. Ροή
  2. Δημοφιλή
  3. Τάσεις

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« Φεβρουάριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

YOUTUBE CHANNEL ABOLA

FACEBOOK PAGE ABOLA