Η ΕΚΠΟΜΠΗ "ABOLA ΜΕ ΜΠΑΛΑ" ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 7-8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 02:30, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 01:30 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 06:30.

Ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών για τις ταυτότητες

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 14:13

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι παρατηρούμε μια άστοχη και χωρίς αιτία επίθεση από διάφορες κατευθύνσεις είτε από ομάδες , είτε ακόμα και από συναδέλφους , προς το Δ.Σ. του συνδέσμου μας , για το θέμα των ταυτοτήτων του πάγκου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής:

1.Ο κανονισμός της Ε.Π.Ο για τις κατηγορίες των διπλωμάτων είναι σαφής και υπεύθυνες να τον τηρήσουν είναι οι ενώσεις και όχι οι σύνδεσμοι προπονητών.

2.Ο κάθε σύνδεσμος προπονητών , δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις για τον τρόπο που θα επιβληθεί ο κανονισμός της Ε.Π.Ο. , παρά μόνο να εισηγηθεί για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει , εφ όσον υπάρχουν προτάσεις για αυτό.

3 .Κατά συνέπεια δεν είναι ορθό να στρέφεστε κατά του Δ.Σ. , την στιγμή που οι περισσότεροι μπήκατε οικειοθελώς στην λογική των διπλωμάτων και γνωρίζοντας εξ αρχής σε πια κατηγορία αντιστοιχεί το κάθε δίπλωμα.

4. Το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να ακολουθεί την νομότυπη οδό, αφού ως γνωστόν το καταστατικό μας ορίζει ρητά να ακολουθούμε τον κανονισμό προπονητών που έχει συντάξει και ρυθμίσει η Ε.Π.Ο.

5.Σίγουρα μας ενδιαφέρει να βρεθεί λύση και είδη ζητήσαμε να γίνει σχολή OUEFA B στην Ανατολική Αττική και να έχουν προτεραιότητα οι συνάδελφοι μας.

6. Τέλος είναι πάγια θέση μας, ομόφωνα το Δ.Σ., ότι όποιος πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο για τον κλάδο μας να προσέλθει και να πάρει τις θέσεις μας με πολύ μεγάλη ικανοποίηση και την ολόψυχη στήριξη μας .

Όλοι έχουμε μπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αφιλοκερδώς σπαταλώντας χρήματα και χρόνο από τις οικογένειες μας..

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ.

Ρένος Γιαμπουράς

Στείλτε μας το ρεπορτάζ της ομάδας σας, στα e-mail:

info.abolagr@gmail.com

info@abola.gr

palai1974@gmail.com  

Περισσότερες δηλώσεις παικτών - προπονητών - προέδρων - παραγόντων αλλά και φάσεις - γκολ των αγώνων, μέσα από την κάμερα του Abola.gr, θα βρείτε στο κανάλι μας "Abola Sport" στο Youtube.

Γίνετε και εσείς συνδρομητές μας (εγγραφή - subscribe), για να μη χάνετε καμία ανάρτηση από την αγαπημένη σας ομάδα και όχι μόνο!

 

Άμεση επικοινωνία, για να βιντεοσκοπήσουμε και τη δική σας ομάδα:

⚽ 6976 697 103 - Ρένος Γιαμπουράς 

  1. Ροή
  2. Δημοφιλή
  3. Τάσεις

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

« Φεβρουάριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

YOUTUBE CHANNEL ABOLA

FACEBOOK PAGE ABOLA