Νέα ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά για την συμμετοχή σε πρωταθλήματα και Κύπελλο αλλά και της τεχνικής Επιτροπής

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 13:09

Ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΕΠΣ Πειραιά σχετικά με την συμμετοχή των σωματείων στα πρωταθλήματα και στο Κύπελλο αλλά και η τεχνική Επιτροπή.

Στις ανακοινώσεις αναφέρονται τα εξής:

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει στα σωματεία ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Α΄,Β΄&  Γ΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας καθώς και στο Κύπελλο μπορούν να υποβληθούν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά αυστηρά έως και τη  Δευτέρα 28 Αυγούστου. Μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής τα σωματεία οφείλουν να συνυποβάλλουν:

1) Τη σύνθεση του Διοικητικού τους Συμβουλίου.

2) Τη Δήλωση του σωματείου περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των οδηγιών και των αποφάσεων της  FIFA, της UEFA και της Ε.Π.Ο.

3) Το Παραχωρητήριο από τον Δήμο για τη χρήση του γηπέδου  στους  εντός έδρας αγώνες του σωματείου.

4) Το σχετικό παράβολο συμμετοχής, την ετήσια συνδρομή του σωματείου καθώς επίσης και την εξόφληση των οφειλών του σωματείου προς την Ε.Π.Σ. Πειραιά – Ε.Π.Ο.

5) Τα σωματεία της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας πρέπει να προσκομίσουν και την υπεύθυνη δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου τους για τη συμμετοχή τους σε τουλάχιστον ένα (1) από τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά περιόδου 2017-2018.

*Τα σωματεία όλων των κατηγοριών  θα πρέπει να προσλάβουν υποχρεωτικά  διπλωματούχο προπονητή με ταυτότητα UEFA σε ισχύ.

*Τα σωματεία μπορούν να προμηθευτούν τις δηλώσεις συμμετοχής και τα υπόλοιπα έγγραφα από την Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενώ είναι αναρτημένα και στο site της (www.epspeir.gr) στην ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΑ.

*Με το υπ’ αριθμόν έγγραφο 22128/11.8.2017  η Ε.Π.Ο.  ενημερώνει τις Ενώσεις  ότι οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2017-2018, θα συμμετάσχουν  στα  Κύπελλα των οικείων Ενώσεων τους.

*Την Τετάρτη 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την α’ φάση (σωματεία Β’-Γ’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας) και τη β’ φάση του Κυπέλλου (νικητές α’ φάσης, σωματεία Α’ Κατηγορίας , σωματεία Γ’ Εθνικής Κατηγορίας) καθώς και ο διαχωρισμός των ομίλων Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Η ημερομηνία της κλήρωσης για τον καταρτισμό του προγράμματος της Α’-Β’-Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα γνωστοποιηθεί από την Ε.Π.Σ. Πειραιά με νεώτερη ανακοίνωση.

Η Τεχνική Επιτροπή ενημερώνει

Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πειραιά κ. Απόστολος Μαρούλης, τα μέλη της Επιτροπής, οι προπονητές και οι φροντιστές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον επιχειρηματία κ. Χαράλαμπο Βλάχο και την αρτοποιεία babis για την ευγενική τους χορηγία σε αθλητικό υλικό στις Μικτές μας ομάδες  Νέων και Παίδων.

*Με τον υπ’ αριθμόν  έγγραφο 21939/10.8.2017 η Ε.Π.Ο. μας γνωστοποίησε την έγκριση της τροποποίησης της επωνυμίας του σωματείου «ΑΕ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ» σε «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ» με έδρα την Νίκαια και τον ίδιο Α.Μ. 426.

Επιπλέον αναγνωρίζεται η ίδρυση γυναικείου τμήματος του σωματείου μας «ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» με Α.Μ. 4473.

Φώτης Κατσούφης

Στείλτε μας το ρεπορτάζ της ομάδας σας, στα e-mail:

info.abolagr@gmail.com

info@abola.gr

palai1974@gmail.com  |  kafotis@yahoo.gr

Περισσότερες δηλώσεις παικτών - προπονητών - προέδρων - παραγόντων αλλά και φάσεις - γκολ των αγώνων, μέσα από την κάμερα του Abola.gr, θα βρείτε στο κανάλι μας "Abola Sport" στο Youtube.

Γίνετε και εσείς συνδρομητές μας (εγγραφή - subscribe), για να μη χάνετε καμία ανάρτηση από την αγαπημένη σας ομάδα και όχι μόνο!

Άμεση επικοινωνία, για να βιντεοσκοπήσουμε και τη δική σας ομάδα:

⚽ 6976 697 103 - Ρένος Γιαμπουράς

1. Ροή