free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

5-1 η UNION EUROBANK στην πρεμιέρα με το Φυσικό Αέριο

Εκπληκτική και άνετη πρεμιέρα πραγματοποίησε η ποδοσφαιρική ομάδα της UNION EUROBANK στο Εργασιακό Πρωτάθλημα της ΕΣΕΑ.

Το συγκρότημα επιτυχημένου κόουτς Γιώργου Αναγνωστόπουλου νίκησε στο γήπεδο Ταύρου Β’-Χ. Παυλίδης το Φυσικό Αέριο με σκορ 5-1.

Οι νικητές με άψογη κυκλοφορία της μπάλας και καθολική κατοχή της μπάλας “καθάρισαν” από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το ματς αφού προηγήθηκαν με 4-0.

Όλα τα γκολ της UNION EUROBANK προήλθαν από έξοχους συνδυασμούς.

Στο 12′ ο Παπαδόπουλος με εκπληκτικό τρόπο το 1-0, στο 24′ ο Ακπαρίδης το 2-0, στο 25′ ο Βαρβέρης το 3-0, στο 44′ ο Ντρένοβα το 4-0, στο 55′ ο Τζορμπατζούδης μείωσε σε 4-1, ενώ 88′ ο Σαχινίδης από ασίστ του Στέφανου Ίσσα έγραψε το τελικό 5-1. Στο 90′ ο Πανουτσόπουλος του Φυσικού Αερίου εκτέλεσε πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Γ. Σύρος, Β. Θεοδωρίδης, Α. Καλοπίσης. Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Χολέβας και παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Θεοδουλίδης.

UNION EUROBANK (Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Δημητρίτσης, Χουζούρης, Μαντέλος, Λιόλιος, Χωριανόπουλος, Ακπαρίδης, Σαχινίδης, Ντρένοβα, Βαρβέρης, Παπαδόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπαντούνας, Παπατσούτσος, Μητρογιάννης, Μίχος, Σπέντζος, Ίσσα, Κακιούζης.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (Γιώργος Τζιωτακης): Αθανασόπουλος, Αντωνίου, Καϊσης, Κοσμαδάκης, Κούτρας, Μαστοράκης, Πανουτσόπουλος, Πρισιμιτζής, Στρατάκης, Τζορμπατζούδης, Νεοχωρίτης ενώ έπαιξαν επίσης οι Ανδρίκου, Γεωργουσόπουλος, Καλύβσς, Κυρίου, Σγουρίδης, Τζιωτάκης, Τριανταφύλλου.

Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της UNION EUROBANK Στάθης Χαρίτος και ο γκολκίπερ της νικήτριας ομάδας Βαγγέλης Καραγιώργος μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr ανέφεραν ότι είναι πολύ σημαντικό το στοιχείο ότι η ομάδα τους ξεκίνησε νικηφόρα και με ποιοτικό ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα.

Related posts

Σέντρα στο “ανεξάρτητο” πρωτάθλημα!

Abola Team

Ενημέρωση για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των εργαζομένων στα ΜΜΕ (ΠΣΑΕ ΜΜΕ)

Abola Newsroom

kαταιγιστική η ομάδα της UNION EUROBANK που είχε και τρία δοκάρια 3-0 την South Coast capitals

Ρένος Γιαμπουράς